Logo
 

Phi-Vo Kristal therapie

Phi Vogel kristallen zijn bijzonder krachtig en worden gebruikt bij het helen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele trauma’s. Deze kristallen zijn een uitermate krachtig hulpmiddel om energetische blokkades te resetten.

Licht bundelen

Doordat deze kristallen zo krachtig zijn moet er vanuit de therapeut verantwoord mee om worden gegaan. Deze kristallen worden in facetten geslepen, waardoor het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gericht vorm van laserlicht die met de juiste intentie gedachten versterkt. Je kunt dus met deze ‘instrumenten’ licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen.

Tijdens een Phi-Vo kristal behandeling worden energetische velden die uit balans zijn bij de cliënt gereset om zo het lichaam weer terug in balans te brengen. Dit gebeurt allereerst door het chakrasysteem van de cliënt op een door Dominicus energetische ontwikkelde manier te encoderen om daarna gereset te worden. De therapeut bewerkstelligt dit door specifieke draaibewegingen boven de chakra’s te maken. Deze draaibewegingen worden gemaakt middels de handen van de therapeut. Bij deze behandeling wordt ook gebruik gemaakt van hulpmiddelen zoals Phi vogel kristal en andere kristalvormen. Dit resetten gebeurt volgens een bepaalde cijfermatige code waar de therapeut tijdens de behandeling per blokkade inzicht in krijgt.

Behandelduur: 60 minuten

> Terug naar het overzicht van alle behandelingen