Logo
Meditatie 

Meditatie cursus

Meditatie leert je in het nu en in balans te zijn, om te gaan met stress en dieper te ontspannen. Met het beoefenen van mediatie leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen. Bij Dominicus energetische therapie geef ik trainingen op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier. De lesmethode is door mij bedacht en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht. 

Cursussen

Wil je leren mediteren en ben je benieuwd wat de meditatieavonden en de theorie over het chakrasysteem voor je kunnen betekenen? In september starten jaarlijks de nieuwe cursussen. 

Introductie Chakra-meditatiecursus 

Het belangrijkste onderdeel van de cursus chakrameditatie is dat je leert hoe je mediteert en hoe je dit thuis kunt inpassen in je dagelijkse leven. Ik ga er in de introductiecursus vanuit dat je nog geen ervaring hebt met meditatie. Ik bouw de cursus rustig op en ik introduceer de theorie over de chakra's en de meditaties stap voor stap. 

Je gaat met kleine stapjes ontdekken hoe gedachten en emoties invloed uit kunnen oefenen op je leven, je ontwikkelt inzicht in het verschil tussen emoties, voelen en gevoelens, krijgt oefeningen aangereikt om je daar meer bewust van te worden en om te leren die met elkaar samen te laten werken. 

De mooie mix tussen enerzijds het opdoen van nieuwe kennis over het chakrasysteem, inzichten en anderzijds het opdoen van nieuwe ervaringen zorgt ervoor dat de cursus als zeer leerzaam en inspirerend ervaren kan worden. 

De introductiecursus bestaat uit 7 lessen en duurt ongeveer 4 maanden. 

In september 2019 zijn we reeds gestart met de chakra meditatie cursus. Diverse groepen zijn van start gegaan. Er is op dit moment geen ruimte meer om dit jaar nog te kunnen starten. Aanmeldingen voor de meditatie cursus die nu binnen komen zijn voor het cursusjaar 2020. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.