Logo
Online healing  

Dominicus Online Groepshealing

Dominicus online groeps healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons hogere zelf en die van de aarde en het universum. Online Dominicus groepshealing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons hogere zelf, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van deze Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen.

Dominicus online Healing is een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

De online groepshealing brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Het verhoogt ons bewustzijnsniveau en onze intuïtieve vermogens

De intentie van Online Groepshealing

De intentie van Dominicus online groepshealing is voornamelijk heling, wat op multi dimensionaal niveau kan plaatsvinden. Het is een groepssessie (meditatie & healing) van energetisch gelijkgestemden. De intentie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum.

 

Ad Dominicus zegt hierover:

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt.
Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."


Wat kan deze online healing jou bieden?

- Innerlijke rust
- Contact met je hogere zelf
- Healing fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel
- Trilling (resonantie) verhogend
- Innerlijke pijn opruimen
- Connectie hart herstellen
- Aarden
- Verbinding met nieuwe frequentie Aquarius tijdperk 

Wanneer:
22 april 19.00 uur - 20.15 uur. 

Kosten:
37,50 euro (75 min).

Wil je deze online live healing bijwonen Klik dan op de button om jezelf aan te melden. Je bent van harte welkom.