Logo
Healing op afstand 

Persoonlijke healing op afstand

Bij Dominicus energetische therapie kun je ook een persoonlijke healing op afstand ontvangen. Een healing op afstand is een doeltreffende manier om snel en effectief energetische blokkades los te laten waardoor je je vrijer, lichter en vitaler voelt. Die ruimte helpt je om je weer jezelf te voelen en tegelijkertijd voorkom je dat je opnieuw klachten opbouwt.

Wat kan een healing op afstand je brengen

• Rust en energie, tegelijkertijd!
• Betere balans tussen voelen en denken.
• Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient.
• Minder energie verliezen, meer energie opbouwen.
• Pijnklachten kunnen verminderen
• Energetische blokkades kunnen verdwijnen

 

Ad Dominicus zegt hierover:

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt.
Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

 

Healing op afstand, wat houdt het in:

• Healing op afstand is geen abonnement, je zit nergens aan vast. Je boekt voor een periode van 1 maand, startend op de eerste van iedere maand. Na het einde van de maand stopt het wekelijks healen op afstand automatisch.

• De healings op afstand kunnen zeven dagen in de week gegeven worden door Dominicus energetische therapie. Je hoeft niet thuis te zijn om de behandeling te kunnen ontvangen. Bij energiewerk spelen tijd en ruimte geen rol, waardoor de behandeling op afstand kan worden gedaan. Veel mensen ervaren, ondanks de fysieke afwezigheid, een duidelijke verbinding en het ontladen van spanning, pijn, verdriet etcetera.

• Een healing op afstand werkt via afstemming op jou via je energetische blauwdruk. Daarbij pik ik de blokkades op die jij op dat moment veilig kunt loslaten. Om te kunnen healen is het niet vereist de oorsprong van de spanning te weten of te begrijpen. Je hoeft dus geen uitgebreide mail of app te sturen, je naam, foto en waar je last van hebt doorsturen is voldoende.

• Om de healings op afstand betaalbaar en werkbaar te houden is er geen mondelinge of schriftelijke terugkoppeling over wat ik tijdens de sessies heb gevoeld of wat de betekenis daarvan zou kunnen zijn. Het accent ligt op wat jij ervaart: voelt het beter, dan is het beter! Natuurlijk hoor ik graag je feedback.

• Ten tijde van de healing op afstand hoef je niet thuis te zijn, je hoeft niets voor te bereiden, te doen of te laten.

 

Duur van de sessie:
Een healing op afstand is een korte, efficiënte sessie en duurt maximaal 10 minuten.


Kosten:
Ik bied je drie healingen op afstand per week aan gedurende 1 mnd. De kosten hiervan per maand zijn 85 euro.

Wanneer:
Een healing op afstand kan zeven dagen per week via mail of whatsapp aangevraagd worden tussen 09.00 uur 22.00 uur.

 

Wil je een Healing op afstand inplannen, klik dan op de button om jezelf aan te melden.