Logo
Reading 
Reading 

Reading

“Kennis van onze subtiele energiesystemen kan onze ogen openen voor wat we diep van binnen over onszelf en ons leven weten.” Een reading geeft je op een snelle en effectieve manier meer inzicht in je handelingen, gevoelens, gedachten en houdingen. 

Spirituele coaching / reading.  

In mijn sessies bied ik niet alleen inzichten in jezelf door het lezen van je energetische blauwdruk, maar ik bied ook een toekomstbeeld, inzicht in oude patronen, vorige levens en bewustwording.

Mijn readings zijn gericht op het creëren van bewustwording en het bevorderen van persoonlijke groei. Door je energetische blauwdruk te lezen, kan ik oude patronen en blokkades identificeren die je groei belemmeren. Deze inzichten helpen je om bewust te worden van je gedrag en keuzes, zodat je verandering kunt aanbrengen en je ware potentieel kunt benutten.

Daarnaast bied ik ook inzicht in vorige levens. Door het begrijpen van je vorige ervaringen en lessen, kun je dieper inzicht krijgen in je huidige leven en de patronen die zich herhalen. Dit kan je helpen om oude karma los te laten en nieuwe wegen in te slaan.

Mijn sessies zijn gericht op het bevorderen van verbinding, zowel met jezelf als met de wereld om je heen. Door inzicht te krijgen in je energetische blauwdruk, kun je een diepere verbinding met jezelf creëren en in harmonie leven met je ware zelf. Dit leidt tot meer voldoening, vervulling en geluk in je leven.

Als dit resonant klinkt en je geïnteresseerd bent in een reading, neem dan contact met me op. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je reis van bewustwording en groei.