Logo
Hoe werkt Healing 
Hoe werkt Healing 

De werkwijze van Dominicus

Healing is een krachtige manier om het welzijn van het individu te bevorderen, en de energetische resetting van de chakra's is een specifieke methode die healer Ad Dominicus heeft ontwikkeld. Sinds 1995 is Ad Dominicus actief in het geven van behandelingen en heeft daardoor veel ervaring opgedaan in dit vakgebied. Een healing kan gegeven worden in de praktijkruimte, maar ook op afstand.

Blokkades wegnemen

Het resetten van het energetische lichaam is een effectieve techniek om energetische blokkades in het lichaam weg te halen. Deze blokkades kunnen de vrije stroom van levensenergie belemmeren, wat kan leiden tot verschillende fysieke en emotionele problemen. Na een behandeling voelen mensen zich vaak direct veel beter en ervaren ze positieve veranderingen in hun welzijn.

Veel voorkomende problemen in het lichaam kunnen goed behandeld worden met deze methode. Of het nu gaat om fysieke pijn, emotionele blokkades of spirituele disbalans, het energetisch resetten van de chakra's kan bijdragen aan het herstel en het bevorderen van de algehele gezondheid.

De positieve reacties van mensen op de behandelingen zijn talrijk. Veel mensen geven aan dat ze zich beter voelen na de sessies en merken verbeteringen in hun fysieke en emotionele welzijn. Een belangrijk aspect van deze behandelingen is het bevorderen van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door de energetische resetting van de chakra's wordt de natuurlijke balans en harmonie hersteld, waardoor het lichaam in staat wordt gesteld om zichzelf te genezen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

 

Energetische blauwdruk

Het herstellen van de energetische blauwdruk van een individu is ook een essentieel onderdeel van deze methode. De energetische blauwdruk is als het ware de basisstructuur van een persoon, maar kan vaak verstoord raken door verschillende factoren. Het is belangrijk om deze blauwdruk energetisch te resetten, zodat het lichaam en de geest weer optimaal kunnen functioneren.

De begeleiding vanuit de healer is altijd op maat, omdat ieder individu uniek is en verschillende behoeften heeft. Een goede verbinding tussen de healer en de persoon die behandeld wordt, is essentieel voor een succesvolle healing. Het is belangrijk om open te communiceren en vertrouwen te hebben in het proces.

Lees meer over de behandelingen van Dominicus.

Persoonlijke healing op afstand