Logo
Hoe werkt Healing 
Hoe werkt Healing 

De werkwijze van Dominicus

Tijdens een behandeling bij Dominicus Healing worden energetische velden die uit balans zijn bij de client gereset om zo het lichaam weer terug in balans te brengen. Dit gebeurt allereerst door het chakrasysteem van de client op een door Dominicus ontwikkelde manier te encoderen om daarna gereset te worden. De therapeut bewerkstelligt dit door specifieke draaibewegingen boven de chakra’s te maken. Deze draaibewegingen worden gemaakt middels de handen van de therapeut, en middels hulpmiddelen zoals Tibetaanse Dorje kristallen, Tibetaanse Phurba kristallen, Phi vogel kristal en andere kristalvormen. Dit resetten gebeurt volgens een bepaalde cijfermatige code waar de therapeut tijdens de behandeling per blokkade inzicht in krijgt.

Blokkades wegnemen

Uit ervaring is duidelijk geworden dat niet alle blokkades hetzelfde zijn. Zelfs niet in hetzelfde chakra. Iedere blokkade heeft zijn eigen code welke door de therapeut zal worden ontcijferd en gereset. Na dit encoderen en resetten van het energetisch systeem word je als client bewust gemaakt wat voor een effect de behandeling direct heeft op het lichaam en geest. De therapeut benoemt dit en richt zijn energie daarop en herstelt daardoor direct het zelfhelend vermogen van het lichaam en geest van de client. De blokkades in het lichaam worden in heel veel situaties direct of na een aantal behandelingen geheel opgeheven en je wordt weer terug in balans gebracht. Restore to Health.

 

 

Energetische blauwdruk

Dominicus Healing gelooft er in dat ieder mens op aarde komt met een specifieke persoonsgebonden energetische blauwdruk. Een energetische blauwdruk op maat. Door te gaan leven, dingen mee te maken, opvoeding, specifieke trauma’s, relaties, school, sport, werk en vele andere oorzaken verlaten vele mensen jammer genoeg en noodgedwongen deze unieke persoonsgebonden blauwdruk. Je verlaat je oorspronkelijke staat van zijn en energetisch gezien ben je daardoor niet meer in balans. Hierdoor kun je als mens klachten gaan ontwikkelen in de vorm van stress, hyperactiviteit, overgevoeligheid, migraine, spierklachten, slapeloosheid, burn out, het gevoel letterlijk vast te zitten, niet meer tot rust komen, vermoeidheid en het ontwikkelen van diverse ziektebeelden. Maar denk ook aan klachten die voortkomen uit bijvoorbeeld sport of een ongeval. Enkel, rug en knie blessures zijn heel goed te behandelen. Door het energetisch systeem te encoderen en te resetten kun je de energetische blauwdruk in heel veel gevallen terugzetten zoals deze was voorbestemd. Je zult je na een aantal behandelingen direct energieker voelen, de ontstane ruimte geeft een blijvende ontspanning, pijnklachten verdwijnen, het zelfhelend vermogen wordt direct vergroot en de client ervaart vaak direct in positieve zin een verandering in zijn gezondheidstoestand.

Lees meer over de behandelingen van Dominicus.

Tarieven en vergoedingen