Logo
Healing op afstand 
Healing op afstand 

Persoonlijke healing op afstand

Bij Dominicus Healing en Energetische resetting kun je ook een persoonlijke healing op afstand ontvangen. Een healing op afstand is een doeltreffende manier om snel en effectief energetische blokkades los te laten waardoor je je vrijer, lichter en vitaler voelt. Die ruimte helpt je om je weer jezelf te voelen en tegelijkertijd voorkom je dat je opnieuw klachten opbouwt.

Wat kan een healing op afstand je brengen

• Rust en energie, tegelijkertijd!
• Betere balans tussen voelen en denken.
• Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient.
• Minder energie verliezen, meer energie opbouwen.
• Pijnklachten kunnen verminderen
• Energetische blokkades kunnen verdwijnen

 

Ad Dominicus zegt hierover:

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt.
Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

 

Healing op afstand, wat houdt het in:

• Een healing op afstand is erop gericht om energie te laten doorstromen, blokkades op te heffen en ruimte vrij te maken. De healing werkt ontspannend en heeft een lange uitwerkingstijd. De ervaring leert dat een afstandshealing effectiever is, dan de meeste mensen zouden willen geloven. Een afstandshealing is flexibeler in te plannen en geeft een diepe ontspanning. 

• Tijdens een healing op afstand van Dominicus is het van belang dat je ontspannen kunt liggen / zitten op een comfortabele plek in je eigen omgeving. Geef jezelf tijdens de behandeling een moment van rust. Bij een healing spelen tijd en ruimte geen rol, waardoor de behandeling op afstand kan worden gedaan. Veel mensen ervaren, ondanks de fysieke afwezigheid, een duidelijke verbinding en het ontladen van spanning, pijn, verdriet etcetera.

• Een healing op afstand werkt via afstemming op jou via je energetische blauwdruk. Daarbij pik ik de blokkades op die jij op dat moment veilig kunt loslaten. Om te kunnen healen is het niet vereist de oorsprong van de spanning te weten of te begrijpen. Je hoeft dus geen uitgebreide mail of app te sturen, je naam, foto en waar je last van hebt doorsturen is voldoende.

Duur van de sessie:
Een healing op afstand duurt 60 minuten. Vooraf aan de behandeling hebben we kort contact. Dit gebeurt via telefoon of email. Wat jij het prettigste vindt. 

Kosten:
Afstandshealing - energetische resetting, 60 min. € 88,-

Vanaf 1 december 2023 Afstandshealing - energetische resetting, 60 min.  € 95,-

Wil je een Healing op afstand inplannen, klik dan op de button om jezelf aan te melden.