Logo
RESTORE TO HEALTH 
RESTORE TO HEALTH 

Healing en Energetische resetting met resultaat

Waardevol

De succesverhalen zijn door de mensen die ik behandel zelf geschreven en aan mij toegezonden. Iedere behandeling is een unieke bijzondere ervaring. Het is voor mij erg waardevol dat ik deze ervaringen kan en mag delen. 

Lees meer over de werkwijze van Dominicus.

Knieblessure

Toen ik de eerste keer bij Ad kwam zat ik volledig vast in een burn-out. Daarnaast had ik ook erg veel last van mijn knie. Na drie behandelingen en een aantal behandelingen op afstand was de knieblessure verholpen en zat ik weer erg goed in mijn energie. 

Lees meer

Verlatingsangst

Dank je wel Ad! Dankzij jouw behandelingen heb ik nu geen last meer van verlatingsangst en mijn eigenwaarde is met een enorme boost gegroeid.

Lees meer

Hyperventilatie

Door een aantal traumatische gebeurtenissen enkele jaren geleden kon ik mijn emoties niet meer verwerken. Had het gevoel dat mijn hoofd te "vol" zat, bij het minste of geringste sloeg ik op tilt. Terecht gekomen bij Ad, en al na een paar behandelingen was er weer direct "ruimte vrij".

Lees meer

Onzeker

Dank je wel Ad. Mijn dochtertje zat even niet goed in haar vel waardoor ze onzeker en snel verdrietig was. Door jouw behandelingen staat ze weer stevig op de grond en is er rust en is ze weer vrolijk. Zoals ik haar ken.

Lees meer

Onrustig

Als ik veel in mijn hoofd 'zit' en daar onrustig van word, ga ik altijd even naar Ad. Na de behandeling voel ik me weer 'verlicht', zowel geestelijk als lichamelijk. Ik heb dan weer energie voor 10.

Lees meer

Zelfverzekerder

De behandelingen van Ad hebben me veel gebracht. De oorspronkelijke lichtheid die ik als kind had en de kracht waarmee ik ben geboren waren in de loop van de jaren verstopt en geblokkeerd. Ad heeft deze blokkades opgeruimd waardoor alles beter is gaan stromen.

Lees meer

Nieuwe start

Na meerdere energetische behandelingen door Ad kan ik zeggen dat ik me prettiger in mijn lichaam voel. Er is veel ballast opgeruimd onder andere uit vorige levens. Onbewust nemen we die mee o.a. via ons DNA.

Lees meer

Verslaving

Na een cocaïne verslaving van meer als 10 jaar heb ik me afgelopen zomer op laten nemen in een kliniek in Zuid-Afrika. 6 weken aan mijn verslaving gewerkt en veel geleerd over de ziekte verslaving! Met veel bagage weer terug naar Nederland gegaan om verder te gaan met mijn nabehandeling.

Lees meer

Chronische leveraandoening

Ik kom bij Ad voor ondersteuning bij mijn chronische leveraandoening. Na enkele intensieve sessies voelt Ad de energie weer stromen en kan ik er weer tegen. Ook de bloeduitslagen zijn dan vaak aanzienlijk beter.

Lees meer

Erg gespannen

Een maand of drie geleden ben ik voor het eerst bij Ad geweest. Het zat zo vol in mijn hoofd, dat ik geen keuzes meer kon maken. Ik voelde me gespannen, had regelmatig druk op de borst (hartklachten waren al uitgesloten) en ik at mijn spanningen weg.

Lees meer

Spierziekte

Ik ben aantal weken geleden via een kennis bij Ad terechtgekomen. Reden daarvoor is dat ik last heb van een spierziekte. Na de behandelingen van Ad voel ik me een stuk sterker en heb beduidend minder last van spierverkrampingen in mijn lichaam.

Lees meer

Uitputting

Ik kwam bij Ad, na hele goeie verhalen van vriendinnen. Mijn energiehuishouding lag totaal overhoop en ik was de uitputting nabij. Druk met verhuizingen, maar ook vanwege het starten van een nieuwe baan. En nu weet ik dat een verhuizing en een nieuwe baan nou eenmaal veel energie kost, maar er leek wat anders dwars te zitten.

Lees meer

Chemotherapie

Ad behandelt en ondersteunt me tijdens en na behandelingen met chemotherapie. Tijdens de kuren helpt het me om de chemokuren beter aan te kunnen.

Lees meer

Ontstekingen

Door plantenluis had ik veel ontstekingen op mijn armen en zat niet zo lekker in mijn vel. Een collega vertelde me over Ad en de mogelijkheid contact te leggen. Telefonisch uitleg gevraagd en dit voelde goed zodat ik een afspraak heb gemaakt. Tijdens het eerste gesprek kwam de grote zware steen die op mijn hart lag snel aan de beurt. Volgens Ad niet mijn enige chakra blokkade, ook mijn wortelchakra was geblokkeerd.

Lees meer

Vermoeidheid

Ik ben via mijn moeder bij Ad gekomen doordat ik altijd moe was.
Je kent het waarschijnlijk wel 2 jonge kinderen (tropen jaren) en daar werd het mee afgedaan.
Ook hiervoor bij de huisarts geweest. Deze kon niets vinden waardoor mijn klachten werden veroorzaakt.

Lees meer

Opgeladen

Ik heb me laten behandelen door Ad. Ik voelde me erg comfortabel in zijn ruimte. Heb zelfs ervaren dat ik zweefde tussen in diepe slaap zijn en tegelijkertijd in bewustzijn was.

Lees meer

Kuitblessure

Ad bewijst dat energetische therapie niet zweverig hoeft te zijn. Vol overgave werkt Ad, met o.a. kristallen en stenen, om je snel en pijnloos van je ongemakken af te helpen. Je voelt de energie direct weer door je lijf stromen.

Lees meer

Transformatie

Ik kwam bij Ad omdat ik soms het gevoel had dat mijn voelen en denken niet meer konden samenwerken, wat erg lastig is als gevoelsmens. Het leek alsof voelen en denken twee verschillende onderdelen waren in mijn lijf.

Lees meer

Allergie

Ik heb even getwijfeld ofdat ik als broer van Ad mijn ervaringen wilden delen. Niet dat ik maar enigszins twijfel over de kwaliteit van zijn behandelingen maar meer uit oogpunt van objectiviteit.

Lees meer

Uitgeput

Toen ik hoorde van je energetische werk, wist ik dat ik een afspraak moest maken. Voor de eerste afspraak voelde ik me totaal uitgeput, totaal op en wist niet meer hoe ik me staande moest houden in het bestaan dat ik om me heen had opgebouwd.

Lees meer

Rugklachten

Wat ik ook probeerde de pijn ging echt niet weg. Na een behandeling van jouw is het verdwenen. Ben je enorm dankbaar.

Lees meer

Chronische sereuze oorontsteking met onomkeerbare schade

Hij is nu 9 jaar en ik had de hoop dat Ad hem verder kon helpen. En Ad dacht dat ook. Na 2 behandelingen bij Ad , waarbij heel erg veel energie loskwam, hadden we een jaarlijkse controle bij de KNO-arts. Deze was heel blij verrast om ons te melden dat het trommelvlies zich grotendeels had hersteld en nog maar een klein gedeelte van 1 gehoorbeentje aanraakt! En dat na 2 behandelingen.

Lees meer

Corona / COVID 19

Ik wil je graag bedanken voor de behandelingen op afstand die je ergens in de afgelopen weken voor me hebt gedaan.
De laatste keer had ik je in de ochtend ge apt of je me nog een keer kon helpen. Die ochtend ging het heel erg slecht met mij. Mijn tenen werden gevoelloos daarna mijn benen. Ik lag te rillen onder 4 dekbedden en had ondertussen een kruik gekregen voor onder mijn voeten. Maar niks hielp.

Lees meer

Kracht en vertrouwen

Ik heb Ad leren kennen als een integer persoon die met zijn kennis en ervaringen een eigenheid heeft gecreëerd in zijn behandelingen. Mooi hoe dit mijn proces heeft ondersteund.

Lees meer

Maak nu een afspraak voor jouw behandeling