Logo
Behandeling 

Wat kun je behandelen met energetische therapie?

Rugklachten, migraine, slapeloosheid en burn-out klachten zijn erg goed te behandelen met energetische therapie. Maar ook vermoeidheidsklachten, stress, hyperventilatie, spierklachten, hyperactiviteit en overgevoeligheid kunnen met deze therapie verholpen worden. Daarnaast zijn ook sportblessures of klachten die voortkomen uit een ongeval goed te behandelen met energetische therapie. Enkel, rug en knieblessures kunnen met enkele behandelingen al zichtbaar verbeteren.

Na een aantal behandelingen voel je je direct energieker. De ontstane ruimte geeft ontspanning en pijnklachten verdwijnen. De cliënt ervaart vaak direct een positieve verandering in zijn totale gezondheidstoestand.

Dominicus Energetische Therapie biedt verschillende behandelingen aan:

 

Phi-Vo Kristal therapie

Phi Vogel kristallen zijn bijzonder krachtig en worden gebruikt bij het helen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele trauma’s. Deze kristallen zijn een uitermate krachtig hulpmiddel om energetische blokkades te resetten. Een instrument om licht te bundelen, te sturen en het (licht)lichaam helen.

Lees meer

Dominicus Chakra therapie

Bij zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidsproblemen kun je kiezen voor Dominicus chakra therapie. Dominicus chakra therapie is een behandelwijze die door Ad Dominicus is doorontwikkeld vanaf 1995 tot heden, met als uitgangspunt het zelfgenezend vermogen van de mens te bevorderen.

Lees meer

Combinatie Phi-Vo + Chakra therapie

Combinatie behandeling 1+2. Dit wordt vaak geadviseerd ivm de krachtige werking van de combinatie van beide behandelmethodieken. In de intake wordt bepaald of deze combinatie kan worden voorgeschreven aan de client. Dit heeft te maken met de kracht en de snelheid van de heling en wat de client op dat moment aan kan.

Lees meer

Energetische analyse

Een energetische analyse geeft je op een snelle en effectieve manier meer inzicht in je handelingen, gevoelens, gedachten en houdingen. Bijvoorbeeld als troost of bemoediging in periodes van onzekerheid of als ondersteuning bij je persoonlijke groei.

Lees meer

Individuele energetische begeleiding en coaching

Energetische coaching / begeleiding onderscheidt zich van 'gewone' coaching en counseling, doordat de begeleiding en ondersteuning puur gericht is op de energie, belevenis, en het gevoel van de cliënt. Ik kijk als energetisch coach naar het energieveld en of er verstoringen zijn. Zelfs bij het alleen maar benoemen kunnen helende effecten optreden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. 

Lees meer

Hoe vaak moeten we behandelen?

Dominicus energetische therapie adviseert voor Phi-Vo kristal therapie en Dominicus Chakra therapie drie tot zeven behandelingen om de resetting van het energetisch systeem te kunnen voltooien. De eerste drie behandelingen moeten binnen 10 dagen opeenvolgend achter elkaar. 

Welke klachten kan ik behandelen?

Eetstoornis, slapeloosheid, stressklachten, overgangsklachten, huilbaby, oorsuizen, nieraandoeningen, migraine, hernia, pijnklachten, buikpijn / hoofdpijn, depressie, maag – darm klachten, Burn out, slapeloosheid, concentratie, ADHD, Hooggevoeligheid, Angststoornis, Eigenwaarde vergroten, Reumatische klachten en nog vele andere klachten. 

Wie kan ik behandelen?

In principe kan ik iedereen behandelen in elke leeftijdsgroep. Baby, kinderen, volwassenen.

Tarieven

Lees hier meer over de tarieven en vergoedingen van behandelingen bij Dominicus.