Logo
Behandeling 

Wat kun je behandelen met energetische therapie?

Rugklachten, migraine, slapeloosheid en burn-out klachten zijn erg goed te behandelen met Dominicus energetische therapie. Maar ook vermoeidheidsklachten, stress, hyperventilatie, spierklachten, hyperactiviteit en overgevoeligheid kunnen met deze therapie verholpen worden. Daarnaast zijn ook sportblessures of klachten die voortkomen uit een ongeval goed te behandelen met energetische therapie. Enkel, rug en knieblessures kunnen met enkele behandelingen al zichtbaar verbeteren.

Na een aantal behandelingen voel je je direct energieker. De ontstane ruimte geeft ontspanning en pijnklachten verdwijnen. De cliënt ervaart vaak direct een positieve verandering in zijn totale gezondheidstoestand.

Dominicus Energetische Therapie biedt verschillende behandelingen aan:

 

Dominicus energetische resetting

Bij zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidsproblemen kun je kiezen voor Dominicus energetische resetting. Deze resetting is een behandelwijze die door Ad Dominicus is doorontwikkeld vanaf 1995 tot heden, met als uitgangspunt het zelfgenezend vermogen van de mens te bevorderen.

Lees meer

Energetische analyse

Een energetische analyse geeft je op een snelle en effectieve manier meer inzicht in je handelingen, gevoelens, gedachten en houdingen. Bijvoorbeeld als troost of bemoediging in periodes van onzekerheid of als ondersteuning bij je persoonlijke groei.

Lees meer

Counseling en coaching

Energetische coaching en counseling onderscheidt zich van 'gewone' coaching en counseling, doordat de begeleiding en ondersteuning puur gericht is op de energie, belevenis, en het gevoel van de cliënt. Ik kijk als energetisch coach naar het energieveld en of er verstoringen zijn. Zelfs bij het alleen maar benoemen kunnen helende effecten optreden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. 

Lees meer

Hoe vaak moeten we behandelen?

Dominicus energetische therapie adviseert drie tot zeven behandelingen om de resetting van het energetisch systeem te kunnen voltooien. De eerste drie behandelingen moeten binnen 10 dagen opeenvolgend achter elkaar. 

Welke klachten kan ik behandelen?

Eetstoornis, slapeloosheid, stressklachten, overgangsklachten, huilbaby, oorsuizen, nieraandoeningen, migraine, hernia, pijnklachten, buikpijn / hoofdpijn, depressie, maag – darm klachten, Burn out, slapeloosheid, concentratie, ADHD, Hooggevoeligheid, Angststoornis, Eigenwaarde vergroten, Reumatische klachten en nog vele andere klachten. 

Wie kan ik behandelen?

In principe kan ik iedereen behandelen in elke leeftijdsgroep. Baby, kinderen, volwassenen.

Tarieven

Lees hier meer over de tarieven en vergoedingen van behandelingen bij Dominicus.