Logo
Mallo Murano 
Mallo Murano 

Armbanden voor een goed doel

Welkom bij Mallo Murano! Wij zijn trots om onze prachtige armbanden te presenteren, gemaakt met liefde en vakmanschap door gevluchte Tibetanen. Elke kraal van onze armbanden is met de hand gemaakt, waardoor elk stuk uniek is. Met elk verkocht sieraad dragen we bij aan een goed doel, waarbij een deel van de opbrengst rechtstreeks naar de Tibetanen gaat via stichting Prana Planet. We geloven in inclusiviteit en het ondersteunen van gemeenschappen in nood.

  

Exclusieve armbanden van Murano glas

Onze exclusieve armbanden zijn gemaakt van hoogwaardige kralen van Murano glas, wat zorgt voor een kleurrijk en kunstzinnig design. Marjolein Dominicus, de oprichtster van Mallo Murano, heeft sinds 2023 met passie gewerkt aan het creëren van deze unieke sieraden. De armbanden worden vervaardigd in India door Tibetaanse kunstenaars , die met hun vaardigheden en aandacht voor detail elk stuk tot leven brengen. We delen graag onze collectie en verhalen op social media, waar we ook advertenties plaatsen om onze boodschap te verspreiden.

  

 

Hoe kun je een armband kopen?

Wil je een armband kopen of heb je vragen? Binnenkort opent onze webshop waar u kunt genieten van de diversiteit aan kleuren en designs. Voor eventuele vragen kun je altijd mailen naar marjolein@dominicus.eu. We staan klaar om je te helpen.

Klik hier om toegang te krijgen tot de webshop.

Webshop Mallo Murano

Dank je wel voor je steun en het koesteren van de liefdevolle mensen achter onze armbanden.
Samen maken we een verschil!

                  

                                  

 

#MalloMurano #TibetaanseKunstenaars #stichtingPranaPlanet

 

Mallo Murano