Logo
Succesverhalen 
Succesverhalen 

Corona / COVID 19

Ik wil je graag bedanken voor de behandelingen op afstand die je ergens in de afgelopen weken voor me hebt gedaan.
De laatste keer had ik je in de ochtend ge apt of je me nog een keer kon helpen. Die ochtend ging het heel erg slecht met mij. Mijn tenen werden gevoelloos daarna mijn benen. Ik lag te rillen onder 4 dekbedden en had ondertussen een kruik gekregen voor onder mijn voeten. Maar niks hielp.
het leek net alsof ik in een soort van shock aan het raken was. Ik kon ook bijna geen adem meer halen.Precies op dat moment apte jij dat je meteen aan de slag ging. Nou dat was volgens mij echt mijn redding want ik voelde een soort keerpunt in mijn lichaam. Het voelde alsof de energie die jij gebruikte tegen die stroom in ging werken. De energie voelde ik van mijn longen naar beneden gaan ik heb geen idee hoe lang het duurde wss enkele minuten maar op een gegeven moment gingen de rillingen weg en voelde ik mijn benen en voeten weer. Ik kon ook weer normaal ademhalen. Als je het mij vraagt ben je op dat moment echt mijn redding geweest. Ik ben erg ziek geweest maar nu gaat het goed. Nog wel erg moe maar dat heeft wss wat tijd nodig.

Echt vanuit mijn hart zoveel dank voor wat je die dag voor me hebt gedaan. Ik moet er vaak aan denken en vond het heel bijzonder.

Sandra, Goes