Logo
welke toepassing  

Wat kun je behandelen met energetische therapie?

Rugklachten, migraine, slapeloosheid en burn-out klachten zijn erg goed te behandelen met Dominicus energetische therapie. Maar ook vermoeidheidsklachten, stress, hyperventilatie, spierklachten, hyperactiviteit en overgevoeligheid kunnen met deze therapie verholpen worden. Daarnaast zijn ook sportblessures of klachten die voortkomen uit een ongeval goed te behandelen met energetische therapie. Enkel, rug en knieblessures kunnen met enkele behandelingen al zichtbaar verbeteren.

Na een aantal behandelingen voel je je direct energieker. De ontstane ruimte geeft ontspanning en pijnklachten verdwijnen. De cliënt ervaart vaak direct een positieve verandering in zijn totale gezondheidstoestand.

Dominicus Energetische Therapie biedt de volgende behandelingen aan:

Energetische resetting / therapie

Bij zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidsproblemen kun je kiezen voor een consult energetische resetting. Deze resetting is een behandelwijze die door Ad Dominicus is doorontwikkeld vanaf 1995 tot heden, met als uitgangspunt het zelfgenezend vermogen van de mens te bevorderen.

Healing op afstand

Een healing op afstand is een doeltreffende manier om snel en effectief energetische blokkades los te laten waardoor je je vrijer, lichter en vitaler voelt. Die ruimte helpt je om je weer jezelf te voelen en tegelijkertijd voorkom je dat je opnieuw klachten opbouwt.

 

 

Hoe vaak moeten we behandelen?

Dominicus energetische therapie adviseert drie tot zeven behandelingen om de resetting van het energetisch systeem te kunnen voltooien. 

Welke klachten kan ik behandelen?

Eetstoornis, slapeloosheid, stressklachten, overgangsklachten, huilbaby, oorsuizen, nieraandoeningen, migraine, hernia, pijnklachten, buikpijn / hoofdpijn, depressie, maag – darm klachten, Burn out, slapeloosheid, concentratie, ADHD, Hooggevoeligheid, Angststoornis, Eigenwaarde vergroten, Reumatische klachten en nog vele andere klachten. 

Wie kan ik behandelen?

In principe kan ik iedereen behandelen in elke leeftijdsgroep. Baby, kinderen, volwassenen.

Tarieven

Lees hier meer over de tarieven en vergoedingen van behandelingen bij Dominicus.

 

CORONA MAATREGELEN
Gelukkig is de praktijk nog steeds geopend en kunnen de behandelingen doorgaan. Voor uw en onze veiligheid hebben we extra maatregelen getroffen. Lees hier onze maatregelen.