Logo
Workshops  
Workshops  

Masterclass healing & manifestatiekracht

Vanaf 1 mei 2023 is er de mogelijkheid bij Dominicus healing om een masterclass healing en manifestatiekracht te volgen. Het is een complete training / masterclass waarbij krachtige healing en manifestatie technieken centraal staan. Deze masterclass heb ik reeds met veel succes mogen geven aan mensen. Het is nu tijd om meerdere mensen te benaderen en te ondersteunen bij dit zelfhelende proces.

Beschrijving:

Dit programma combineert twee fundamentele onderdelen om tot het maximale en effectieve resultaat te komen. Healing en manifestatiekracht. Dit healing programma is een uniek concept dat je kan helpen bij het transformeren van elk aspect in je leven. Door deze Masterclass te volgen kan dit je gezondheid op alle niveaus verbeteren. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dit programma geeft je de kennis, handvatten en hulpmiddelen om een energy healer volgens de Dominicus healing technieken te worden. Ik moedig je aan deze stap te nemen. Maak kennis met deze vorm van energy overdracht en past het daarna direct toe in je dagelijkse persoonlijke leven of in de rol van coach of healer.

Wat leer je:

- Aarding en bescherming van je eigen energetische en fysieke lichaam.
- Het leren van effectieve holistische hulpmiddelen en handvatten om je cliënten te begeleiden en te healen.
- Het activeren van je energie centra (chakras).
- Het laten gaan van negatieve gedachten.
- Het creëren van meer bewustwording.
- Het voelen en het bewust worden van je aura.
- Het leren van Dominicus healing technieken.

Bewustwording van de manifestatie en bevrijdende stroom in het lichaam.
- Aardingtechnieken van de cliënt.
- Bewustwording van het bewuste en onbewuste energetische veld van de client.
- Chakraleer
- Ontladen en resetten van blokkades bij de client.
- Energetische resetting technieken.

Aanmelden:

Bij interesse graag een persoonlijke mail sturen naar mij via info@dominicus.eu. We kunnen dan samen verdere afspraken maken over de planning. Vanaf 1 april zal er op mijn website een aanmeld mogelijkheid komen voor de Masterclass.

Duur Masterclass:
De Masterclass is op woensdag of op vrijdag van 09:00 uur – 12:00 uur.

Kosten Masterclass:
Masterclass healing & manifestatie, 180 min. € 275,-
Kosten zijn in sommige situaties gedeeltelijk vergoedbaar door uw zorgverzekeraar. Ik doe alleen Masterclasses één op één. Dit in verband met de intensiteit en de intensieve begeleiding die nodig is bij dit healing proces. Ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ad Dominicus